Apurahat

Suomen urologiyhdistyksen apurahat jaetaan Oulun Talvipäivien yhteydessä. Apurahahakemuksia voi lähettää yhdistyksen sihteerille Teemu Murtolalle, s-posti teemu.murtola@pshp.fi. Hakemusten DL on 6.2.2018.

Apurahahakemus on vapaamuotoinen, mutta siitä tulee selvitä seuraavat tiedot:

- Tutkimussuunnitelma

- Mihin apuraha aiotaan käyttää

- Hakijan jäsenyys urologiyhdistyksessä

- HUOM! Jos olet saanut apurahaa viime vuonna, on uuden apurahan saannin ehtona tutkimuksen edistymisen raportionti Urologia Fennicassa. Liitä tällöin hakemuksen mukaan julkaistu raportti

APURAHAT UROLOGISESTA VÄITÖSKIRJASTA

Arvoisat väittelijät

Anokaa väitöskirjan hyväksymisen jälkeen 1500 €:n apuraha  Urologiselta Tutkimussäätiöltä. Tutkimussäätiön nettisivun "yhteystiedot"-kohdasta klikkautuu kaavake, jolla voi anoa apurahaa ja lähettää kyseisen nettikaavakkeen suoraan sähköisenä eteenpäin.