Apurahat

Yhdistyksen apurahahaku vuodelle 2022 on käynnissä!

Käy täyttämässä lomake (linkki sivun vasemmassa laidassa) su 30.1.22 klo 23.59 mennessä.

V. 2020 päivitykset apurahojen myöntämisperiaatteisiin:

1) Apurahoja myönnetään jatkossa vain yhdistyksen jäsenille tai "tuleville jäsenille", eli urologiaan erikoistumisesta kiinnostuville.

2) Apurahoja tullaan tapauskohtaisesti myöntämään myös ulkomaille suuntautuville fellowship-työntekijöille.

3) Apurahaan liittyy raportointivelvollisuus. Apurahan saajan on toimitettava raportti omasta tutkimuksesta annettuun määräaikaan mennessä. Erillistä raporttia ei edellytetä, jos apurahatutkimuksesta syntyy abstrakti yhdistyksen Talvipäiville. Siinä tapauksessa on abstraktiin lisättävä maininta, että tutkimuksen on osaltaan mahdollistanut SUY:n apuraha ja abstrakti toimii samalla apuraharaporttina.

Tarvittaessa lisätietoja sihteeriltä: thea.veitonmaki (at) pshp.fi