Ajankohtaista

HUS- ja TAYS-suositukset urologisten potilaiden hoitamiseksi COVID-19-pandemian aikana

Ohjeistus on luotu rajallisten tietojen perusteella kiireisellä aikataululla, ja tekijät pidättävät oikeuden muutoksiin tiedon karttuessa. Ohjeistus antaa suuntaviivat urologisen hoidon rajauksiin epidemian eri vaiheissa, mutta hoitoindikaatio täytyy harkita aina potilaskohtaisesti sekä nämä linjaukset että potilaan ja sairaalan sen hetkinen tilanne huomioiden.

Omien sairaanhoipiirien ohjeistukset toiminnan supistamisten osalta ovat ensisijaisia, mutta näitä suosituksia voi käyttää pohjana tai verrokkina oman sairaalan ohjeita laatiessa.

Nämä suositukset tarkastetaan/päivitetään viimeistään 14.4.2020.

Toukokuun 2020 Uro-Onko Akatemia siirtyy loppuvuoteen 2020

PDF-tiedostoSuomen_Urologiyhdistys_lausunto_keskittamisasetuksen_muutoksiin_2020.pdf (2.8 MB)
17.2.20 STM:lle lähetetty yhdistyksen johtokunnan kannanotto
PDF-tiedostoLisäkoulutusohjelmatOpas.pdf (1.2 MB)