Vuoden 2019 paras urologinen julkaisu ja paras Urologia Fennica -kirjoitus valittu

Vuosikokouksessa 14.11.19 Messukeskuksessa julkaistiin kisojen voittajat:

Vuoden 2019 paras urologinen julkaisu:
Hackman GTaari KTammela TLMatikainen MKouri MJoensuu TLuukkaala TSalonen AIsotalo TPétas AHendolin NBoström PJAaltomaa SLehtoranta KHellström PRiikonen JKorpela MMinn HKellokumpu-Lehtinen PLPukkala EHemminki AFinnProstate Group: Randomised Trial of Adjuvant Radiotherapy Following Radical Prostatectomy Versus Radical Prostatectomy Alone in Prostate Cancer Patients with Positive Margins or Extracapsular Extension.

Julkaistu European Urology -lehdessä: Eur Urol. 2019 Nov;76(5):586-595

Ensimmäinen kirjoittaja Greetta Hackman tuli vuosikokouksessa noutamaan onnittelut ja tulee saamaan yhdistykseltä 1000 € palkinnon. Onnea Greetalle ja koko työryhmälle!

Vuoden 2019 paras Urologia Fennica -kirjoitus:
Matti Säily: Urologit Japanissa, Urologia Fennica 3/2019

Matti Säily oli vuosikokouksessa paikalla kuulemassa iloisen uutisen ja tulee saamaan yhdistykseltä 500 € palkinnon. Onnea ja kiitokset Matille!